Tjohej!

Imorgon dammar jag av mina smutsiga, trasiga, illaluktande en gång vita Converse. Har saknat dem.


Ugh.

Måste erkänna att jag inte riktigt kan backa upp mintgrönt som superduperfärgen. När jag först flyttade till mitt nuvarande hem var hela mitt rum mintgrönt, och mitt hjärta gråter fortfarande när jag tänker på det.


 

 


Forever21.


 

 


Seriöst.

Världens. Snyggaste. Man. Någonsin.
Är så kär. Om du ser ut så här, hör av dig till mig, tack (jag gillar morgonsex och jag är jävligt bra på att göra smörgåsar).


×


Naty Gal är min bästa kompis.

Nasty Gal Vintage.
Muthafuggin' mums.

Världens bästa

Har bokabstinens. Det första jag gör efter min svenskalektion är att gå ner till biblioteks-Tony och lånar "Den Hemliga Hisorien" för femte gången.
Så galet jävla asbäst.


-

Det här grinar jag till.
Tänker bara på daddy-o och F.

Yummy.

så jävla lätt. och rätt. om man ska vara lite fyndig sådär.

Inspiration

hej, jag vill ha sommar nu.

123

image description
image description
image description

 


Easy As That

Asenkla och asfina. Ja tack.


WOOP WOOP

Åker iväg till min fina farmor som fyller år idag, klädd i Monki från topp till tå (det är inte sant, mina strumpbyxor är från HM). Ser pinsamt mycket fram till att sitta och prata med min farfar, spela piano och kanske träffa min faster+kusiner för första gången på typ ett år. Helt tokigt.




 

 


Åh.

Emile Hirsch ♥


Hej, jag älskar dig

Oh Viva La Juicy.


 

 


123

 

 


Varje dag ären hårdag.

Har kommit hem från stan där broder Hannes klippte sig med rakblad. Fick med mig en concealer som inte är tre nyanser för mörk, vilket känns uppfriskande.
Ska gå och göra egen hårinpackning nu och ha i medan jag tittar på Project Runway/styrketränar. Sen dka jag duscha och klippa luggen. Pray for me, men det kommer bli snett i allafall.
(Skickar kärlek till Minea som är jättesjuk. Luvz u M <3)


Cravings.


Inspiration.

 

 


Torsdag.

Spenderar dagen med att titta på The Buried Life och att plugga för lite. Det är ingen som helst ordning i mitt huvud.
Yoga ikväll, vilket kommer vara hemskt eftersom jag har träningsvärken of doom. Är dum i huvudet och yogade igår också. Dumheter.


 

 


iPad.

Tycker någon ska ge mig ett av de här iPad-fodralen i födelsedagspresent.


Omnomnom.

Fan för Modekungen ochderas perfekta, för dyra tröjor.
Ska muttra surt om det hela dagen.


Februariblåst och planer.

Vaknade vid halv åtta och mådde ganska bra. Ligger ihoprullad i mitt täck för att stänga ute den Sibiriska kylan som mitt rum innebär, men det är så jag gillar det.
PLANER FÖR DAGEN:
- Yoga
- Frukost
- Plugga
- Skriva lite skönlitterärt
- Färga ögonfransarna. Inte ögonbrynen, det har jag Min-ea till.
Fred ut.


Perfekt.


Jag bestämmer aldrig någonting.

Igår tänkte jag vara en duktig bloggare och ta kort på min outfit när jag träffade Julia, fota vad vi gjorde och vara allmänt bloggeliscious, men fan. Jag orkade inte. Jag är ingen bloggare egentligen, jag är bara uttråkad. Tro det eller ej, det är en skillnad mellan de två. Kirrade hur som haver ett par galet fina solglasögon får 19 kronor. Win.

Jag har stulit min mors dator för att jag hatar att blogga på iPaden. Dessutom är den (iPaden alltså) täckt i mjöl eftersom vi bakar semlor. Just det. Bakar. Inget jävla halvfabrikat i vårt hem. Vi gör till och med vår egen mandelmassa. Så alla ni som köpt färdiga semlor dagen till ära: skäms. Ni suger.

Nu ska jag plugga, för förra gången jag sa att jag skulle göra det så ljög jag. Jag är ett sånt svin. Men idag ska jag faktiskt plugga på riktigt, då jag är full av en mystiskt uppsats-inspiration. Den har antagligen kommit pga. att personen som kontrollerar mitt humör sen ett och ett halv år tillbaka har gjort mig glad idag.
Man bestämer då aldrig över sig själv. Man är en konstant slav under någon annans hand och hjärta.
Jesus Kristus.

(Mamma har Ulrik Munther under Marvin Gayes "Sexual Healing" på Spotify. Peddobear.)


Tack, hej, zup?

Ska precis in i duschen och borde inte alls blogga. Ska träffa Julia downtown klockan två (förhoppningsvis) och har just nu riktigt äckligt hår.
Nasty Fact of the Day: jag tvättar inte håret förrens det i princip lämnar fettmärken efter sig om man lutar sig mot något, eftersom det inte är bra att tvätta håret för ofta. Ännu en gång värdesätter jag mitt hår högre än att bli socialt accepterad.


Ganska nice.






 

 


Nasty Gals Does It Better.

Nasty Gal, ni lyckas varje gång.


Jonas Alaska


Klicka och kom till himlen.



iheartz




 

 


Inspiration.

 

 


Booyah.

Har precis kommit in från en två timmars-promenad och har blöta strumpor. Hela kroppen gör ont på ett bra sätt, och det känns som om min omprogramering av hjärnan ändå går rätt bra. Det jobbiga är ju egentligen inte att träna, utan att inte äta så fort jag känner minsta ångest. Hej och hå.
Tänker spendera dagen med att plugga nu, eftersom jag har fem uppsatser att skriva under lovet. Vill säga att det är synd om mig, men det är det inte.


Ugh.

Ibland slår livsironin mig i ansiktet så hårt den kan.
Nu tar jag livet av mig, kthxbai.


Ah jo typ eller nja.


 

 


Jag har splitter i kroppen.

Ibland går mitt hjärta sönder. Ibland går det upp för mig att du inte tänker på mig.
Du är fortfarande så viktig för mig. Den finaste jag haft. Och om jag skulle träffa dig nu skulle jag explodera. Du snurrar runt i min hjärna tills jag blir dum i huvudet, och det gör ingenting.
Du ärdet bästa jag vet. Fortfarande.


Inspiration.

 

 


Mmm.



Morgon.

Yogan igår knockade ur mig totalt. Jag hade glömt hur trött man faktiskt blir efter ett pass, dessutom tror jag att det var hårdare än förra året på vissa sätt, för det drar fortfarande i mina muskler.
Så när jag vaknade kände jag mig helt nerklubbad, och började desperat skälla ut mitt alarm för att det fanns. Visserligen var min frukost rätt grym, så jag var inte helt ich hållet självmordsbenägen
Slutar om tre timmar (fast det kommer bli om typ två, om jag känner fredagar rätt) och då ska jag hem och styrketräna innan jag ska fika med Julia. Hard work work osv.
(såg nu att 90% av mina inlägg som har text handlar om mina mornar typ.)


Sådärja.

Har kommit hem från mitt första yoga pass på flera månader, och jag hade glömt hur skönt det är. Känner mig härligt mjuk i hela kroppen.
Nu sitter jag och tittar på "Once Upon a Time" med mor och bror som de töntar vi är.
(taggar till inför måndag, då börjar lov och hårda regler.)


~


Inspiration


Finfinfint.

Hade världens bästa morgon. Vill egentligen skriva med caps och utropstecken, men jag är inte mycket för överdriven glädje. Jag hade sovmorgon, vaknade bland nytvättade lakan, både mamma och broder Hannes var vakna, alla var på bra humör och jag bara älskade livet. Ibland tycker jag om att vara en del av min lilla handikappade familj.

Nu sitter jag och stresstuggar Toy eftersom jag ska till tandläkaren och inte vill att han/hon/den/det ska dö av min tzatsikiandedräkt. Jag är dum i huvudet, har ont i tidigare nämnda huvud, tänker på helt ologiska, dumma, finfinfina saker och jadu. Aldrig är man så lugn, sansad och mogen som man önskar att man var.



SERIÖST

Daniela, sluta blogga. Du har bara tråkigt, och därför bombar du din blogg. Gör något viktigt istället, jävla fruntimmer.



It happend that day.



Ontdag.

Känner mig helt matt. Började dagen med att vakna klockan tre på morgonen alldeles kallsvettig, blodig och inte ett dugg utvilad. Somnar om ganska fort, men mår ännu sämre när jag vaknar till mitt Lejonkungenalarm.
Nu sitter jag i kafeterian i skolan efter att ha haft en gympalektion som vi inte gympade på och där jag gick ifrån fjortontusen gånger för att jag trodde att jag skulle spy. Jag tror fortfarande att jag kommer spy snart, visserligen. Jesus.
Så, till alla mina bekanta och vänner så ber jag om ursäkt i förväg ifall jag skulle råka spy er i ansiktet. Det är inte med flit, jag svär.


Inspiration


Förresten:

Till alla Uppsala-pojkar som undrar varför de inte får ligga - köp dina kläder på Weekday och lär dig spela gitarr. Det kommer aldrig sluta funka, och du kommer få så mycket poontang som du klarar av. Easy as that.

Ska ut och gå på kvällspromenaden+styrketräna innan jag går och lägger mig med fåniga lätta tankar i huvudet.
Fred ut.



G-R-ymt.


Inspiration


*


Double up.


Du.

Eftersom det är Alla Hjärtans Dag, och man då ska tänka extra mycket på de som betyder, så skriver jag ut en sanning i cyberrymden som alla kan se:
Finaste Hannes, jag älskar dig. Det bästa med att vara jag är att ha dig som bror ♥


I am born to bleed.

Sitter och är alldeles salig i hjärtat. I sommar åker jag till Göteborg och ser ett av mina absoluta favoritband. Nu ska jag bara samla ihop mina absoluta favoritpersoner.
Och det är sånna här korta stunder som jag faktiskt känner att det är ganska bra att leva ändå, fast jag blivit så misshandlad av livet till och från. Halle-fucking-luja.


Åh. Herre. Gud.

DE KOMMER TILL WAY OUT WEST.


Inspiration


Mitt hjärta är ett blåmärke.

Sitter i fotosalen och har ont i kroppen. Ska egentligen redigera bilder, men jag vet inte riktigt hur man gör. Jag har aldrig varit vidare teknisk av mig. All elektronik sviker mig oftast (en gång drömde jag att anledningen till detta var för att jag var radioaktiv).
Känns som om jag har syra i hjärnan, på ett bra sätt. Tror jag. Jag vet inte riktigt. Är för förvirrad för att ha någon koll alls. Det enda jag tänker på är kläder, sugmärken och den söta pojken på bussen med fina skor.
Den ni.


A hickey from Kenickie

is like a birthday card.


 

 


Inspiration

Döda sockersuget nu.

 


Sådärja.

Nu går jag och min slitna kropp och lägger oss (mig? Hm) efter att faktiskt ha gjort något rätt idag.
Efter skolan där jag mest suttit av tid och gjort ett prov som jag gjorde pinsamt dåligt ifrån mig på så gick jag och simmade i 1 1/2 timme i ett försök att rena mig från mina tjockissynder. Min dåliga andning och det faktum att jag hade styrketränings-träningsvärk var inte ett så stort hinder som jag trott att det skulle vara, så det gjorde mig glad. Jag spöade pensionär efter pensionär och mådde barnsligt bra när folk som började simma långt efter mig gick upp tidigare.
Nu taggar jag till för yoga på torsdag och bokning av gymkort snarast. Ja jävlar vad vi var hurtiga här då.


Pratar i telefon med en tönt.


oh hai ♥


Det snurrar runt och jag är dum i huvudet.

Sitter för en gångs skull vid en riktigt dator. Har nästan glömt hur man skriver på tangenter (jag har redan skrivit fel tretusen gånger). Det är skönare än jag kommer ihåg.
Är fortfarande läskigt oengagerad i min skolgång. Tror inte jag suttit av så mycket tid utan att göra något viktigt i hela mitt liv. Å andra sidan, jag har faktiskt tränat på riktigt på senaste tiden. Det känns på något sätt viktigare än skolan. Ja jävlar.
Ska försöka mig på att göra något viktigt.
Med viktigt menar jag att jag ska försöka skriva på mina egna historier, inte att jag ska göra något skolarbete.
FTP.

Who the fuck are



Oh Cera

Sitter med min bror och tittar på Nick & Norah's Infinite Playlist. Varje gång jag ser en film med Michael Cera är det som att bli förälskad på nytt.


 

 


Ja tack



Känns som om jag går baklänges ibland.

Har varit supertjock hela dagen och har rätt dåligt samvete. Är så otroligt less på livet. Dessutom medveten om hur lätt jag hamnar snett hela tiden. Vill att hela världen ska sluta skava snart. Vill ha lite jävla flyt för en gångs skull.

(världens finaste kropp, seriöst)


Hörde att min vän är fin.

(fotot är taget av Mineas syster Lo. Ganska duktig tjej, den där Lo.)


iheartz


Ett två lyckas för en gångs skull

Går faktiskt rätt bra att vara nyttig. Ingen potatis, ingen pasta, bara knäckebröd. Förutom när jag kom hem och hetsåt en lingonkaka. Så jävla smaskigt.
Dissade visserligen att simma idag, men sånt är livet. Känner mig så jävla off bara.


Prrrrr


 

 


Allt detta tryck

Har ljudmedier A och allt går långsamt. Har ont i huvudet och är hungrig. Känner mig alltid lite bitter när jag väl ska börja blogga. Bitterrrrfittaaaa.
Är visserligen ganska taggad på jättepizza, american candy och gråtfilmer imorgon med Isa, Astrid och Linnea. Makes me smile.

Alltså: fettofredag, sen övernyttig.


RSS 2.0