Seriöst

Får sån sjuk ångest varje gång jag äter nu för tiden. Känner att det är dags att börja vara nyttig på riktigt nu. Orkar inte spy varje gång jag ser mig själv lol.


Gief me tha hair

En dag, Ela. En dag.


Jezuz Kriztuz

HAHA fyfan vad jag hatar att allt bara blir felstavat när jag skriver på iPaden, och så går det inte att fixa på något sätt.
Dagens teknologi får alldeles för mycket cred.


18:29-4

Sitter soffan och sprutar snor. Hatar hur det känns precis innan man blir mördarsjuk, fyfan. Skahosta slla jag känner i ansikter imorgon och dra med dom nef i sjukträsket (fy vad mysigt det hade varit att bara samla allsman tycker om i hela världen och bara sjukmysa).
I allafall. Känner att jag har massa viktigt att göra, men jag bara gör det inte (fuck aina, 2 cool 4 school). Jag önskar verkligen att jag kunde säga att anledningen yill varför jag inte hör någon nytta är för att jag gör SÅ mycket annat kul, men nej. Jag är bara lat.


Vad är grejen med att personer jag tycker väldigt mycket om visar sig vara helt omöjliga i slutändan?



En av 1000 arga måndagar

Jsg börjar bli sjuk, det är iskallt, jag känner mig ful, har huvudvärk (eller bara huvudet fullt med snor), min och Isas toalett har blivit personaltoalett och jag har hål i strumpbyxorna.
Måndagar <3


Tysta ner hjärtat.

Struntar i hela världen och går och lägger mig tidigt istället. Ska slå i mig själv att jag ska vara en BRA student den här veckan som kommer eftersom jag var sämst på jorden förra. Är dessutom helt utmattad efter allt misslyckande igår. Tack mig själv för att du var tvungen att stå och skälla (gnälla) på vakten inför 100 pers som du inte känner. Jag har haft en superhärlig ångest pga det hela dagen, puss ♥
Missade alltså min första Frantic-spelning i Uppsala någonsin igår och grät som om jag var en bortskämd femåring. Men bara för att jag behövde tysta ner hjärtat så mycket. Jag behövde sluta skämmas och tänka för en sekund.
Men alla på Katalin trodde antagligen att jag var en bortskämd femåring. Livet är hårt och jävligt när folk inte kan läsa ens tankar.

(osminkad och ful. Men mina naglar är nymålade och fina)



Det går aldrig över.

Idag insåg jag något som gjorde, gör, mig livrädd.
Skulle ge vad som helst för att få vara dum och lycklig istället.


(om du vet vem den här bruden är så vet jag att du antagligen kollar på porr)



-


Utblommad hårnazist

Istället för att faktiskt göra saker och umgås med andra människor sitter jag med min mamma i soffanoch tittar på DaVinci-koden med varm olivolja i håret. Blekte nämligen topparna i förrgår (det ser inte ut som Paows toppar. Hon misslyckades faktiskt) och nu tycker jag att mitt hår känns astorrt. Vilket det egentligen inte gör, vilket jag egentligen vet, men jag är en fullt utblommad hårnazist.



ÄckEla

Känner mig mätt, tjock och rätt nasty. Har ätit så mycket fett och socker så att det känns som om jag ska spy (fattar du hinten?).
Peppar/fangirlin' som fasiken till imorgon. SKAnsen+ Frantic Sunday gratis på Katalin. Så jävla asnice att det nästan inte är av denna värld.
Nu ska jag hata världen med min broder.
Fred ut.


 

 


Bäst


 

 


Blir fet med världens bästa människa

Har spenderat dagen med att skolka (2 cool 4 school) och äta godis med Minea. Är det någon som gör mig till världens sämsta student är det Minea. Men det gör inget, för att sitta och bli fet med henne är bättre än nästan allt (AWW).
Hon sitter bredvid och vet inte att jag skriver om henne. Så jävla sneaky. Vill också nämna att Wild Child måste vara den sämsta filmen någonsin. Seriöst. Den gör mig ledsen.

 


Ja Tack.

(är sådå skrämmande aktiv)


 

 


Längst bort och hur nära som helst

Kollar på "Det Okända" med Mamacita (don't hate), och det enda jag kan tänka på är hur fan man kan välja att öppna ett hotell i ett föredetta mentalsjukhus? Jag skulle vara konstant livrädd.
För ja, jag tror 100% på spöken. Jag tror att de finns på riktigt, jag tror att man lever vidare på något sätt och jag tror att min papi finns nära mig fast han är så långtbort det bara går.
Sådetså.


Förresten:

Den som ger mig de här skorna vinner min eviga kärlek.
kthxbai


Nasty Gals Does It Better


 

 

 


Herrejävlar

Hörde att The Black Keys kommer till Europa.
Hörde att Arctic Monkeys är förband.
Hörde att jag är asglad.



Toklångsamt

Vet inte varför all min elektronik försöker få mig att begå självmord i frustration. Blir så ledsen.


Jag är ett fläckigt monster.

Äter knäckebröd med leverpastej är superengagerad som bloggar innan skolan. Har egentligen inte alls tid, men gör det ändå.
Känner mig rätt ful, och finnig. Eftersom jag är ett "naturbarn" (ja, jo, nä) från "naturföräldrar" (ja, jo, nä) har jag fått lära mig att man inte ska lita på piller så länge det inte är vitaminer eller kosttillskott.
Därför hoppade jag av mina p-piller, och nu är jag ett fläckigt monster.




Oh hi.

Har ingen som helst aning om varför jag startar en ny blogg. Tror inte att jag ska promota den ens. Speciellt inte eftersom jag bara kan blogga på en iPad, och om jag ska vara ärlig så är det rätt sämst.
Dessutom är jag gnällig och bitter som fan, inte särskilt kul och ingen förutom pedofiler runkar till mig. Fast ska jag vara helt ärlig så är jag ganska glad för det, gud så creepy det skulle vara. Å andra sidan, vad vet jag om det? Någon kanske runkar ashårt till mig. I sånna fall: snälla, gör inte det. Puss.

^jag. (och ska göra ett hederligt gammalt "detta är jag"-inlägg sen. När jag vill. OH SNAP.

RSS 2.0