Perfekt


Alltså

Tydligen tyckte inte blogg.se att det behövdes någon text i deh förra inlägget, tänker anta att det var därför den raderades. Kan man kanske ta det som en komplimang?


Snabbinlägg


Tack, hej, adjö.

Ger mig ut på en promenad innan jag tar ett två timmar långt bad. Önskar att jag kunde springa utan att tro att jag håller på att dö. Jag hatar min raka rygg, mina dåliga ryggmuskler och min jävla ångest som fastnar i musklerna som lim. Få saker känns så frihetsberövande som att inte kunna använda sin kropp som man vill.
Det värsta någonsin är när folk springer förbi en när man är ute. Ska börja kasta sten på dem.

Bråttom.

Har inte alls tid att blogga, ska egentligen göra mig klar för att ta mig in till staden. Hade turen att vinna ett paket på Lush, så ska in och hämta det innan jag går och byter mina maderfacking hörlurar som redan börjat glappa. Blir sur när jag tänker på det. Igår var Minea här och gav mig ögonbryn. Härligt att inte behöva gå runt i mona gingerbryn som inte syns för att de är så blonda. Hard life.


Lookbook: Nasty Gal.

Heart.


Jag vill ha dig, baby.


Förresten

Skulle bara säga att jag älskar att somna när det regnar. Jag är ju något negativt vriden, så jag tycker om när det låter som om världen gråter utanför mitt fönster.


Mitt hår har blivit långt.

Jag är glad. Jippie.


Ingen som helst styckeindelning.

Vad fan, bloggappen. Jag är grammatiknazist. Sluta göra mitt liv så jävla jobbigt och ge mig styckeindelning. Skank.


Vi har bara varandra.

Sitter i min säng och känner mig alldeles väldigt oattraktiv. Är det någon annan än jag som alltid blir slemmig i ögonen efter att man sminkar av sig? För det rinner slem ur mig. Nasty fact of the day. Tycker dessutom att det känns så himla konstigt att känna sig asäcklig och kåt samtidigt. Man vill ligga samtidigt som man vill spy på sig själv, typ. Det blir en så väldigt komplex känslokrock. Idag firade jag årsdag med Minean. 15 år av hjärndöd vänskap. Det är i princip hela livet. Helt sjukt. Luvz u beb. Vi köpte mat vi inte ville ha, Minea drack sjuttio (3) Irish Coffe och så hängde vi på Uppsalas fulaste men sötaste bar. Minea var seg då hon slagits med medelåldersmän bl.a, men jag tycker personligen alltid att Minea är rätt seg. Imorgon drar jag till Gävle med Malin. För att vi kan. Jag och Malin gör alltid dumheter bara för att vi kan. Eller så gör vi ingenting alls. Antingen eller. Alltid. Nu ska jag sova med F i huvudet. Saknar F. Varje dag, fortfarande. Man hör ju att jag är helt dum i huvudet.


Jonas, jag ♥ dig.

Vilken man. Fin hatt har han också.



Inte för att vara sån, men...

Blogg.se är visst inte helt färdiga med appen, ser jag. Nåväl, en sak i taget, typ.


Sådärja.

Det tog bara 72 år för blogg.se att fixa appen. Men bättre sent än aldrig, de har väl mycket att göra. Eller nåt. Nittionio procent av det som hänt det här sommarlovet tänker jag aldrig skriva om på internet, så tänker hålla mig till de ospännande, o-x-rated sakerna. Jag har varit i Gävle, fast inte tillräckligt länge, jag har firat en lugn midsommar, jag har fått fem myggbett på vänster skinka, jag har spenderat timme efter timme med Malin + mjukisbyxor och/eller öl, jag har fått reda på hemligheter, jag har hittat en fin vän, jag har inte tagit livet av mig, jag har ätit för mycket och fått en nervöst sammanbrott (igår, för att vara exakt. Vandrade runt barfota i min regnvåta förort medan jag grät, hoppade i vattenpölar och citerade Sylvia Plath). OCH BÄST AV ALLT. I oktober åker jag till Berlin med goda vänner, vilket inte bara innebär att jag får se mf BERLIN, utan att jag också har något att se fram emot. Är inte riktigt van vid det. Det här är en regnig men fin sommar. Jag är lyckligare i regn än sol, tror det har att göra med att min hjärna är lite för stor. Eller liten. Annorlunda, helt enkelt.


RSS 2.0