Smoothie & blommor.

Dricker smoothie i min nya klänning från Monki. Har velat ha den hur länge som helst, men har inte velat punga ut 500:-. MEN nu var den på rea för 200:- istället. En kvar, min storlek. Det var ju som hittat.
Ska snart sätta mig på bussen in mot staden och möta Julia. Vi ska handla lite helt onödiga saker innan vi tar tåget till Lindas sommarstuga. Vet inte varför jag dricker smoothie varje gång jag ska party hard, men I was born this way. Eller nåt.


New in;


Livet och annat.


Dött.

Har lämnat bloggen för livet i några dagar. Mycket härligt, måste jag erkänna. Inte för att jag är, eller någonsin kommer vara, en superduperbloggare, men aja.
I lördags drog jag, Malin och Minea (SOM ÄNTLIGEN KOMMIT HEM) helt oplanerat, otajmat och omöjligt till Williams. Ingen var där, för alla kollade på fotboll. Vi brydde oss inte alls.
Jag och Malin har spenderat hela dagen i Stockholm idag. Vi tyckte att det var jobbigt att det regnade, och därför skickar jag mina tankar till alla på Fred&Kärlek, för det är fasiken inget roligt väder att köa/tälta/leva i. Känner med er. Dock skrev en bekant en gnällig status om folk som var skadeglada över regnet och att folk var så himla omogna. Tycker mer att det är omoget att ta åt sig om att folk är skadeglada över regn. Fyfan vilket slöseri med energi.

Glatt och smärtsamt.

Så här fint var mitt hår idag. Kände mig eldig och glad över min dip.
Ska ut och promenera nu innan jag går och lägger mig tidigt, för imorgon ska jag gå upp ännu tidigare och baka havreplättar med banan till la familia. Är snäll i själen ändå.
Har jättejättejätteont i ryggen. Känns som om alla muskler är alldeles hårda. Försöker jag vrida på mig skriker de emot och gråter, typ. Borde kolla upp hela den här rygghistorien igen. Snälla någon, påminn mig.

Pixies.


Nej men oj.


Seg uppdaterin osv osv. Firade hur som haver Malin i måndags. Hon stal glas och blev smetfull. Måndagar är ju egentligen världens sämsta dag att fylla år på, och Malin ville sitta "vid havet" så hon tog med sig sina glas till Fyrisån. Väldigt djup brud, den där Malin. Malin var också helt stensäker på att det gick en buss hem 02.20, vilket det inte gjorde. Men när vi sen fick åka med 5-bussen med Jesus bakom ratten, kände vi oss väldigt trygga.

Nu ska jag klä på mig och sminka mig för att möta upp Julia på staden. The hardworking lady har slutat jobba tidigt, och jag har kravlat mig ur min säng för hennes skull. Man hör ju; jag är en förjävla bra kompis.

image description


Jag har ångest i ådrorna.

Idag vill jag ge upp. Igår med. Imorgon också. Jag vill att tiden ska gå fortare. Har aldrig tyckt om att vänta.


Hej, jag vill ha blått hår.



Handclaps & Guitars


Fyra hus i en förort.



Latisdagen fortsätter


Känner mig som en true nolifer när jag sitter ensam hemma en sommarlördag. Men SNART kommer alla jag älskar hem, and I shall be alone no more.
Sitter och lyssnar på Icona Pop/Chiddy Bang och bah chillar. Funderar på att ta mig en andra promenad för dagen innan jag går och lägger mig tidigt. Imorgon ska jag storstäda, och när jag storstädat klart ska jag cykla till Ica och köpa Ben & Jerrys som jag ska äta medan jag tittar på The Royal Tennenbaums i sängen. Lever livet som fan osv. Fast näe.
Men på måndag! Då jävlar. WOOP WOOP MALIN.

image description


±



Ugh.

Av någon anledning blir bilderna minimala (igen) när jag bloggar från iPaden. Jag ber om ursäkt.


Latisdag

Regn, te, Australias Next Top Model, kittycat och broder Hannes.
Rätt fin dag.



Fruktansvärt mysigt.

Fruktansvärt mysigt, indeed.

lyssna, gilla osv här.


-


Borde faktiskt gå och lägga mig. Jag behöver det. Jag blir förvirrad och blå när jag inte sover, för när jag inte sover tänker jag.
Men det är något som tuggar i hjärtat. Tuggandet ger mig huvudvärk och huvudvärken gör så jag tappar koncentrationen.
Och det är något som är väldigt fel. Jag känner det hela tiden. Något är helt och hållet asfel.


Want.


TUMBLR

klicka på bilderna för att komma till min övergivna kärlek.
Förlåt tumblr för att jag inte tar hand om dig. Förlåt. ♥





18 Karat Gold


123 @ Nasty Gal.




Nya naglar och gammal jeansjacka.




Ibland undrar jag hur jag tänkte egentligen.



Orkar inte att jag sitter förevigt ensam hemma medan Minea är i Amsterdam och Punkhoran&Julia är på Hultsfred. Julia ringde nyss så jag fick höra The Kooks, och nu vill jag ta livet av mig. Varför följde jag inte med nu igen? Jag minns att jag hade mina argument, men jag är ganska säker på att de sög.
Så i min ensamhet taggar jag till tills de kommer hem (på söndag!) för på måndag firar vi Punkhorans 18-årsdag. Jag förväntar mig att hon ska bete sig dummare än vanligt.
Sen ska Horan och jag till Stockholm och göra av med våra pengar.
Och jag ska äta mintchokladkaka med Julia ute i skogen.
Och sen kommer Minea hem. Och då blir livet bra.

Drömde förresten om Minea inatt. Hon var den elakaste, drygaste, bitchigaste bruden på jorden, och i drömmer sa jag upp min vänskap med henne. Drömmen var så verklighetstrogen att när jag vaknade på morgonen hade jag en klump i magen. Sen gick det uppför mig att Minea inte gjort något av det jag drömt om, och jag blev lugn igen.

image description


Finast.


ÅH ♥





Vill ha allt. Varenda sak. ♥


SERIÖST

Vill ha den här så fruktansvärt mycket. Är inget superfan av Lady Gagas musik, men älskar henne. Och paefymen verkar så väldigt häftig.


Want.


En, två, tre, fyr.



Finaste Alaska.


"Dagens outfit"



arg tjej osv. Så här såg jag ut när Hannes slutade grundskolan. HERREJÄVLAR vad spännande.
Vill dock nämna att Minea tror att halsbandet är förbannat. Hon är lite speciell.


Choco.

Det här köper jag nästa månad. Längtar.


Det bästa med att vara jag är du.

Har seriöst världens finaste bror.


Nääe.

Gick upp ur sängen för första gången (i princip) på två dagar idag bara för att hänga med Malin och Julia innan de drar till Hultsfred. Kommer sakna dem något fruktansvärt, eftersom de är borta samtidigt som Minea är i Amsterdam. Känner mig helt förevigt ensam. Men när de kommer hem är det Malins 18-årsdag och då jävlar. Förhoppningsvis spårar Malin. Alltså mer än vad hon brukar.
FRED UT.
P.S. Bara för att visa vilken stilig kamrat man har:


Mind: Blown.

Idag gick det upp för mig att Rebecca Sheja är med i "En häxa i familjen", som var en av mina favoritfilmer när jag var barn. Tittade på den idag, såg Rebeccas karaktär och typ "damn, she'll be fine". Jag hade rätt. Bruden är mf yummie.



Inspiration.


Grattis Cecilian

Grattis på nästan-födelsedagen, grattis still stipendiet och grattis till att du är en sån fin galning. Puss <3

 


Sommalov

Igår fick jag lov på riktigt. Nu är det bara två uppsatser som ska in, sen är jag fri för i år. Så jävlajävla skönt.
Efter avslutningen igår grät jag när jag sa hejdå till Isa innan jag, Astrid och Linnea skjuts hem av William. Så skönt att slippa ta bussen. Kom hem och hann precis byta om innan jag drog till Humc med Malin. What happens in Humc stays in Humc, säger vi.
Nu ska jag dra på mig kläder för att åka och födelsedagsfira fina Cecilia.
FRED UT.

 


Där jag blev den jag är.


Jag är borde vilja ha dig mindre, för då är chansen större att jag får dig.
Det jag vill ha tappar jag bort och det jag är rädd för hittar mig alltid.
De där bubblorna i hjärtat är borta och nu bor det bara oro i bröstet igen.


Inspiration


To dye for.

Dip-dye är seriöst det finaste som finns (får kontrollera mig från att tjata på hur mycket längre än alla coola newbies jag älskat det). Vill färga min lugna, stillsamma dip i någon knallig färg, men vet inte om jag har orken/tiden/pengarna. Eller vilken färg. Lila? Blå? Grön? Rosa? Hjälp?


Long Beach.


En av alla de där promenaderna.





Lookbook: Nasty Gal

Åååååååååh


Kom ihåg det, Daniela.


I smyg så lyssnar jag på house.

Vet inte ens om det är house. Har ingen koll på den här nymorderna musiken.


Morgon.


Pratar med Julia i hemtelefonen som om året fortfarande var 2007 och äter laktosfri filmjölk med kanel. Hölls vaken en stor del av natten av att Ludwig von Kittycat snarkade som en jävla galning, men ska orka ta mig ut på en promenad nu innan jag åker till staden och blir nedsprungen av studenter.
Härliga tider, härliga tider indeed.


Behövde komma ihåg roliga saker.


Jag vill hångla med A till det här.


Alltså.

För ett tag sen lämnade jag tillbaka den här T-shirten på Weekday, och varje gång jag ser den här bilden ångrar jag mig. Hur fan kan man INTE passa i en T-shirt? Jag måste ta mig fasiken vara fysikst utvecklingsstörd.


Syrenen, varenda hipsters favoritblomma.



Promenad.




Seven devils in my house.



All your love will be exorcised.

Jag vill skriva sönder allt som gör ont idag. Vaknar till kallt väder och kalla hjärtan och har glömt varför jag var så glad igår. Har ett ansikte i huvudet som inte smälter bort och de mörka fläckarna äter upp mina stjärnor.
Tänker lyssna på Florence & The Machine hela dagen och glömma hur man pratar.


Fukk yea

Är helt utmattad. I fredags drog jag och Julian till Fias pojkvän och träffade trevliga typer och en full Malin och ännu senare kom Minea också. Fruktansvärt mysigt. Sov där, drog hem till Minea dagen efter och sov där med.
Är hur som haver taggad på 1) långhelg 2) takfest på onsdag 3) sommaravslutning på fredag och 4) Cecilias födelsedagsfirande på lördag. Har dessutom skaffat mig sommarlovsbusskort vilket bara innebär att ju mer buss jag åker, desto bättre. Nu ska bara vädert bli snällt så leker ju livet.


RSS 2.0