Det ligger en sexig brud i min soffa.

Fast hon sover.


A broken heart is blind.


Peter Jensen.

Så jävla, jävla fint.

SS12

AW12

Även om SS11 var lite mer smak, måste jag erkänna.
Leker fashion_girl94 men w/e.


Ojsan.

Gud, jag har bara lämnat bloggen att dö.
Dricker te, tittar på Project Runway-repris och taggar till för yoga ikväll. Dags att göra något igen. Har varit helt utmattad och lat i typ en månad. Skäms över mig själv något otroligt.

Känns som om det kommer bli en för jävla bra helg. Imorgon får jag in cash, som jag ska spendera på Vox goes Vintage på lördag. Sen är det ju fucking valborg på måndag, och då kommer jag se Frantic för andra gången den här veckan + att till skillnad från många andra innebär valborg ledigt på både måndag/tisdag. Ja jävlar, det rullar på.


You're still my friend.


Det är något fel på min hjärna

Det enda som finns i mitt huvud är mörka, varma synder.


Livet @ Instagram



Gråter över hur bra det här är:

Det här är musik. Död åt all hjärndöd radiomusik som endast görs med dator och autotune.
 Det här är musik på riktigt. Så jävlajävlajävla bra.


Oh hai.

Bloggen är död för att jag är död.
Vill ha sex och få sugmärken.


Hej och hå osv osv.

Sitter vid en dator igen och kan skriva på riktigt.
Måste börja med att säga att den här veckan har varit så jävla hård på något sätt. Har känt mig så fruktansvärt blå hela tiden. Och lite ensam. Jag vet varför, men det är ändå tröttsamt.
Och idag har ändå varit världens värsta dag (om man bortser från ♥ och Minea). Det är snöslask i hela världen, eller åtminstone min, jag är nestämd, utmattad och borde egentligen inte ALLS blogga utan skriva klar på den jävla svenskauppsatsen som jag har. Den är källan till så mycket frustration. Jag vet vad jag ska göra med den, jag vet hur jag vill ha den, men jag har 0 inspiration och ingen som helst livsvilja överhuvudtaget.
Ugh.
Behöver en fet dos kärlek och lite sweet sweet lovin'.

 


Är ganska taggad:


0 timmars sömn och total förvirring.


Nasty.

Ååååååååh, så himla perfekt matchat. Love.


Litas.

Har älskat Litas sen de föddes. Seriöst, världens finaste skor.
Och jag älskar att de kommer i så mycket roliga mönster och färger
(även om jag antagligen skulle köpa ett par svarta om jag hade pengarna, för jag är en tråkmåns)

Δ



Tristdag.

Åh, den här ångesten som sitter och tuggar på mig hela dagarna. Känner mig helt utmattad. Dessutom är min rygg värre än någonsin, precis som mitt huvud är stökigare än tidigare. Är helt nersjunken i att tänka på när jag tappade tron på Odödligheten och jag vet inte vad jag är bra till.
Livet är ett straff som måste sittas av.



Okej.

Jag har två drömmar i livet. Den ena är att bli författare, den andra är att få bo i ett kråkslott någon gång i mitt liv. Inget är så bra som hus med torn.


Want.


Det här är en av de bästa låtarna någonsin.

Så det så.

Hörlurar.



Gud hjälpe mig. Vilka är finast?
Två? Jag tror det.


Burberry Prorsum S/S 2011




Det är visserligen inte helt nytt, men tycker fortfarande att det här är så himla rätt.
Lovar förresten att jag inte leker xxfashiongirlxx. Kan egentligen ingenting om sånt här, men jag vet bara att jag tycker att den här kollektion är mycket, mycket tilltalande.
image description


New in;


Större bild på världens finaste skjorta. Beyond Retro, 170 kr.


Kusiner.


Kusinerna idag. Måste erkänna att de är förskräckligt charmiga för att vara barn.


STHLM

SÅDÄRJA.
Kusinerna har åkt hem, jag har hittat min usb-sladd och allt är som det ska. Mycket härligt.
Var som sagt med Julia i världens slaskigaste Stockholm igår. Seriöst, det rann floder längs gatorna och jag hade skorna fyllda med vattnig snö. Regnade massor i huvudet också, men med Julia var det mysigt i allafall. Köpte inte saker för alltför mycket pengar, vilket kändes ganska skönt, men självklart så var det dyraste det som absolut inte passade. Typiskt min otur. En jättefin röd/vit tröja köpt på rea på Topshop och tokfin, men alldeles alldeles för liten. Men min ömma moder köpte den, så jag gick inte back egentligen. Är bara lite avis på att hon kan ha den och inte jag.



image description


Ett snabbt inlägg.

Ska snart skriva om och lägga ut bilder från Stockholm med Julia igår, men just nu barnvaktar jag två kusiner. Som är från Stockholm. GUD, världen är så liten.


Fredag.

Vaknade imorse och mådde åt helvete. Har huvudvärk och är småsnorig, men ber till Gud att jag inte börjar bli sjuk. Jag vägrar. Vill inte.
Så, eftersom jag inte gick till skolan idag funderar jag på att göra viktigheter istället vilket innebär:
• Plugga
• Träna
• Färga håret (jo tack, vill inte se flintskallig ut längre)
• Plugga ännu mer.

Senare idag ska jag träffa Julia och gå på den där modevisningen som Katte håller. Vet inte riktigt vad man kan vänta sig av den, men tycker det är roligt att en bekant faktiskt varit med och fixat. Får se, helt enkelt.

JUST DET. Köpte förresten en minibodybutter från Gina som luktar bubbelgum igår tillsammans med ett par spetsshorts och en vanlig högmidjad kjol i svart. Måste ha något att växla mina punanikrossarshorts med.
Hur som haver så har jag ingen som helst aning om hur jag faktiskt ska bära spetsshortsen, eftersom de sitter så jävla mystiskt. Rätt dåligt impulsköp på rea, men jaja. Så är det.
Mötte upp Cecilia på staden i allafall och åt kladdkaka med henne nerevid Fyrisån. Tokmysigt.

Nu ska jag fortsätta sova innan jag ger mig ut på promenad.

PEACE. (ingen peace-bild, går inte på mobilappen med andra bilder osv osv)


Mavericks.

Bäst.

Ännu mer Nasty Gal.

Nasty Gal är seriöst det bästa som hänt mig. Så fruktansvärt perfekt. Det börjar antagligen märkas hur mycket jag fangirlar över NG, men hallå. Det finns uppenbarligen en anledning.
Som stylingen. De stylar alltid sina grejer så tokigt fint.
Bevis:
♥♥♥♥♥♥♥♥

Halsband@Nasty Gal.

Så jäävla fint. Orkar inte.




-



@Skolan

Sitter i kafeterian med två snygga brudar och äter kladdkaka. Ändå rätt mysigt. Hade visserligen med mig kladdkaka helt i onödan, men nu kan jag jobba på att bli fet när jag kommer hem. Nice.
Solen skiner för första gången på åratal, ifall ni inte har märkt det. Förfärligt mysigt.
Så intressant är mitt liv nu för tiden. Jag pratar om vädret.


Så jäklarns fin.


Något känns så jävla krypigt ikväll. Känns som något tittar på mig. Jag vet, det låter dumt. Pinsamt. Men jag pratar inte om någom som tittar på mig genom fönstret, typ.
Der känns som något kommer hända. Som om något har börjat rulla och blir större, så stort att det kommer krossa allt. Jag har föranat hemskheter tidigare, men det har aldrig varit så här skrämmande. Jag kan inte slappna av, jag är rädd när det är ljust och lika rädd när det är mörkt.
Det känns som om något är på gång.
Det känns som om det kommer slå ner mig när jag minst anar det som vanligt.
Det känns framförallt som om jag kommer sova fruktansvärt oroligt inatt.


ÅH så förbenat fina.


Hej Dannie, 15 år.

Ser ut som en kines?


ÅH

Så jävla snyggt på något sätt. Älskar Lindsay fast hon är så trashy. Hon gör trashy fint, nästan.


Bikini

Är fetingtaggad på att köpa ny bikini, men kan som vanligt inte välja. Tror jag gillar den utan axelband mest. Fast vet inte. Hårt liv.com


-

 

 



Ryggsäck

Sitter och tittar på ryggsäckar för att jag är ett sånt jäklarns hipster, men kan för mitt liv inte välja vilken jag vill ha. Eller, jag vet vilken jag vill HA, men det skiljer typ tvåhundra kronor i pris mellan den ena och den andra. Mycket svårt. Mycket svårt indeed (fyfan vilket jävla i-landsproblem...)


Innan jag helt går ner mig:

så kan jag ju lägga upp en bild på halsbanden jag köpte i Wien.


1. Halsbandet med korset,
2. det stora med nitar och stenar i vitt, blått och rött
3. och chokern med nitar är nya.
Måste erkänna att jag är förjävla nöjd.
Köpte också ett linne med afrikanska djur på, en jeansväst (som inte ser ut som en töntig "jag är en söt tjej och bär väst som är midjekort i ljus denim från Gina Tricot"-väst) och en handgjord skrivbok som är så fruktansvärt fin att det gör ont i hjärtat. Langar bild sen, men jag kan nämna att den boken köptes i ett stånd av en man med mycket mörkt hår, skägg och med isblå ögon. Han var så fin att jag ville ta med honom hem, och han klappade böckerna han gjort så fint och försiktigt som jag brukar göra.


I'm going over the hills now, I'm going into the blue

Nu blir det djupt och svårt här ett tag.

Har tankat ner massor av The Tallest Man on Earth och bombar min hjärna med hans sorgsna röst. Vilket känns bra, men ja. Sorgligt. Jag blir sorgsen ibland. Visserligen beror det nog på att jag är så naturligt lynnig, men det gör det inte mindre jobbigt för det.
Åh, all denna kletiga ångest som bara sitter fast på insidan som olja. Svart och äcklig. Den här ångesten, som aldrig ger med sig, sitter ju i hela kroppen. Den fastnar i mina muskler så det gör ont, den fastnar i hjärnan så att jag gråter och den fastnar i hjärtat med ett dovt dunkande som egentligen ska innebära att allt är bra, att hjärtat slår och att man lever. Men jag lever bara, utan att allt är bra. Utan mening att leva, utan orsak att dö, som käre Anton sjunger (Anton Kristiansson, "Ingen Tror På Kärlek" för er som är musikaliskt efterblivna).
Nä fyfan. Ibland så känns det ändå som om jag bara sitter av tid genom att vara vid liv.
Det läskigaste är ju på nåt sätt att allt kommer kännas som vanligt, aka bra imorgon. Jag svänger så fort framochtillbaka att jag blir utmattad, och det är ju det som komer döda mig i slutändan. Jag kan inte lita på mitt humör för en enda sekund, för det ändrar sig för fort och håller inga löften över huvudtaget.
Jag behöver en vän som vill dö för mig, som slåss för mig och som vill rädda livet på mig.

image description
i allafall.


123





Fashion@Sunny Gu

Världens finaste ritningar. Mumma.
Nu blir det ett aslångt inlägg, men det är det tamigfasiken värt.
Klicka: Sunny








Lite grann sådär.

Tog i princip inga foton i Wien tyvärr, men jag lägger ändå upp det här: Två bilder genom flygplansfönstret när vi flög över Sverige, och tre bilder från en påskmarknad i Wien.
Bättre lite än ingenting, typ.




Instagram @ Andriod

Hemma från Wien, vilket är fruktansvärt nice. Landade i Stockholm igår runt fyra med mensvärk, huvudvärk och illamående och mådde ändå för jävla bra. För jag är en riktig sucker för att komma hem. Jag älskar det, mer än det mesta.
Är dock lite putt, eftersom banken tar en förevig tid på sig att skicka mina pengar för den här månaden, vilket innebär stt jag inte kan tanka mobilen eller köpa busskort. I och med det är jag fast i denna fula förort som jag lever i. Eftersom jag fyllt arton får jag alla pengar, alltså även min barnpension, rakt in på mitt konto. Tänker inte nämna summor och så, men det är helt enkelt nog för att jag ska kunna klara mig varje månad. Men nu är det ju påskhelg, och banken har (uppenbarligen) semester. Har jag tur får jsg ändå pengarna på tisdag. Hoppashoppas.

MEN NU TILL DET ROLIGA: Instagram har ju kommit till Andriod! Så förbannat asnice! Så följ migom du vill: phenomimes, samma som min tumblr. YAY.


Jorå

Efter en hel dag full av förvirring går jag och lägger mig tidigt tidigt. Imorgon måste jag upp halv sex, sen blir det Vienna!


All The Lights Are Out.

Sitter vid min mammas dator och bara njuter av att faktiskt skriva på ett tangentbord. Så snart jag har pengarna så köper jag mig en dator, för iPad suger. Seriöst, jag vet inte varför alla älskar den så, men den funkar inte för mig. Är kanske för oteknisk eller nåt, jag vet inte.

Ska gå och lägga mig i tid eftersom det kommer bli en rätt hård dag imorgon. Först blir det städning och packning hemma osv, innan jag beger mig mot stan för att växla pengar, simma och sen få fotvård. Egentligen står det att jag ska få "pedikyr", men jag tycker det låter så jävla fånigt. "Pedikyr"... Fick i allafall presentkort på Skincare av min ömma moder i födelsedagspresent, och det gjorde mig glad. Mina fötter är så hårda och slitna att det låter som man knackar på en dörr när man slår på mina fotsulor. Nasty Fact of the Day.

Näe väet du vaed, nu går jag och lägger mig. I god tid, vid god hälsa och ja.
Jag önskar att jag hade kommit på något mer, men ack. Det är inte lätt när det är svårt.



123





Perfekt.


Halleluja

Två timmars promenad och sen styrketräning och ceasarsallad på det. Känns bra att vara tillbaka, så att säga.


WEEKDAY@REJINA PYO & WILLIAM HENDRY

Muntrar upp mig med lite Weekday. Hej och hå och godnatt.


En våldtagen kärlekshistoria.

Med risk att låta som en riktigt jävla hipster så säger jag följande: fyfan i helvete vad jag hatar att Tumblr har blivit populärt. Det är den där förbenade klicken människor som totalblint följer vad som är häftigt (de som var fjortisar när der var häftigt, som var sportidioter när det var häftigt och som nu är w-hipsters för att det är häftigt) som har börjat lägga sina kladdiga fingrar på en av mina älsklingssaker. Och jag tar det inte lätt.
Näe. Jag vet, det är bara en hemsida och yadayada, men när något så fint, som jag älskar så innerligt och som jag faktiskt på RIKTIGT tyckte så mycket om "before it was cool", blir så totalt våldtaget av dryga brudar som bara lägger upp fula bilder med "poetiska" citat smetat över dem, då blir jag fan i mig sur på riktigt. De här jävla människorna har våldfört sig på Kent, Håkan Hellström, till och med (och det här är psykisk misshandel att erkänna) Arctic FUCKING Monkeys. Arctic Monkeys! Så nedrigt så det finns inte. Jag blev ju för fasiken retad för att jag lyssnade på detta back in the days, och nu kommer de där hycklarna och tar det ifrån mig? Vad fan är det för jävla sätt, va?
Så nu är det bäst att hålla JT hemlig, för om dessa tjyvar lägger vantarna på honom/henne/den/det/dem så går jag tamigfan galen med ett automatgevär.


era jävlar.


RSS 2.0